Холанд поставил условие на Реал Мадрид, „кралете“ обмислят да се откажат

NetNews

Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е поставил условие пред испанския шампион Реал Мадрид, за да приеме предложението за трансфер на клуба. Според радио „Onda Cero“ норвежкият нападател е пожелал завръщането в отбора на своя сънародник Мартин Йодегаард, който в момента играе под наем в Арсенал.

Счита се, че Йодегаард трудно ще продължи кариерата си в Реал, докато треньор на отбора е Зинедин Зидан. Двамата бяха в обтегнати отношения и в едно от последните си интервюта френската футболна легенда остро критикува норвежеца, че е предпочел да направи трансфер в Арсенал, а не да се бори за титулярно място в клуба от испанската столица.

Както е известно, Ерлинг Холанд в момента е една от най-актуалните трансферни цели на редица европейски футболни грандове. Интерес към него има от Барселона, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси.

В същото време от Реал Мадрид имат голямо желание да привлекат Холанд, но испанският гранд има сериозни опасения от действията на Мино Райола, който в последните дни организира нещо като „тур“ из Европа, за да се срещне с най-големите отбори и да събере оферти за своя клиент, съобщава „AS“.

От ръководството на „лос бланкос“ имат сериозни резерви към Райола и най-вече големите финансови претенции, които се очаква да постави той не само за своя клиент, а и под формата на комисионни.

От Реал искат да осъществят трансфера по класическия начин като отправят оферта към Борусия и да преговарят с ръководството на германския тим пряко, тъй като смятат, че така биха могли да постигнат по-добра договорка, отколкото ако се ползва Райола. Мадридчани нямат желание да участват в своеобразен търг за трансфера на Холанд и да наддават заедно с другите европейски грандове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Неутрализираха престъпник със секс играчка (18+)

Жител на американския щат Тенеси е успял да задържи нападател с помощта на вибратора на съседката си. Това съобщи в Instagram местна почистваща компания. Инцидентът е станал посред нощ. Окървавен неизвестен мъж нахлул в апартамента на американката през прозореца. Жената започнала да крещи и жителите на сградата го чули. Приятелят […]