Ювентус поиска халф на Байерн Мюнхен

NetNews

Ювентус може да отправи оферта за халфа на Байерн Мюнхен Корентен Толисо през лятото. Това съобщи италианското издание Calciomercato.

Френският футболист се възстановява от тежка травма в момента и е много вероятно да си тръгне от "Алианц Арена", тъй като и без това попада рядко в плановете на Ханзи Флик. Спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи не крие интереса си към Толисо, като не е изключено скоро да отправи официална оферта за него.

Френският национал пристигна на "Алианц Арена" през лятото на 2017 година за 42 млн. евро от Лион, като се превърна в най-скъпия трансфер на баварците по това време. До момента той има 97 мача за германския шампион във всички турнири, в които е реализирал 18 попадения и е направил 12 асистенции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

31 март 1492 г. Евреите са изгонени от Испания

На 31 март 1492 г. испанският крал Фердинанд Арагонски и съпругата му Изабела Кастилска издават декрет, с който заповядват на всички свои поданици с еврейски произход да се покръстят или да напуснат страната. Те получават четири месеца, за да направят едното или другото. Данните за броя на изселилите се варират […]