Apple спира iPhone 13 Mini от продажба?

NetNews

До презентацията на новия iPhone остават малко повече от 24 часа, но в интернет пространството се появиха новини засягащи по-старите модели на американската компания и по-конкретно iPhone 13 mini. Компактният смартфон така и не успя да се наложи на пазара, подобно на своя предшественик и изглежда Apple е на път да се откаже от него.

Новината за това идва от Марк Гърман, който е добре познат със своите точни данни относно плановете на компанията. Сега той каза, че Apple гледа да изчерпа наличните iPhone 13 mini, които са останали по складовете на марката. Поради тази причина за някои от конфигурациите трябва да се чака в рамките на месец или дори повече.

Очаква се, че още утре компанията ще изтегли смартфона от продажба. Очаква се това да бъде сторено още сутринта. До момента знаем, че при iPhone 14 подобен модел няма да бъде наличен и най-малкият размер с който клиентите ще трябва да се задоволят е iPhone 14.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В Плевен: Основна партийна организация на БСП напуска партията

Основна партийна организация „Банкер“ напуска БСП в Плевен. Това обяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Плевен Бойко Тодоров, общински съветник от „БСП за България“ и партиен секретар на организацията. Заедно с него в пресконференцията участваха Ивайло Матеев, Петър Витев, Илияна Пацева и Дарина Христова. Като един от […]