Lamborghini Urus получи доза карбонови елементи

NetNews

Видео в официалния профил на Lamboghini в YouTube показва карбонови аксесоари, които са добавени към продуктовата линия на италианската марка. Очаквано те са повече за красота и визия, отколкото да играят съществена роля и да подобряват техническите характеристики.

Като за начало виждаме покривало за SUV-то, под което можем да намерим оранжев Urus, разкриващ набора от аксесоари. Карбоновите детайли започват от предната броня, където можем да открием различни елементи около решетките и добавката в долната част.

Преминавайки към страничната част можем да видим огледала, решени в карбон, както и идентични прагове. Допълнения правят малък спойлер в задната част, декоративен елемент между светлините и дифузьорът в долната част на бронята.

Заедно с тях може да се поръчат капачки за централния отвор на джантите и кора за двигателя с цветовете на италианското знаме. В интериора откриваме карбон по цялото табло и централната конзола, както и при вътрешните прагове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 1000 паркоместа в центъра заети от институции

На организирана от „Спаси София” пресконференция днес, общинският съветник Борис Бонев обяви че над 1200 паркоместа са заети от държавни и общински институции. Особено критичен е проблемът в центъра, където недостига на места за паркиране е най-сериозен, а пространството – силно ограничено. Данните за огромния размер на проблема идват след […]