Tesla: Подобряването на пробега остава една от главните ни цели

NetNews

Макар преди време да ви информирахме, че високата цена, а не малкият пробег с едно зареждане спира по-голямата част от хората да се насочат към електрически автомобили, то изглежда, че за Tesla това не е така.

От компанията съобщават, че за тях една от главните цели остава именно изминаването на повече километри с едно зареждане. Хората на Мъск се фокусират не само върху по-големи по капацитет батерии, а също така и върху тяхното подобряване и цялостното подобряване на автомобила.

За сравнение Model S с 85кВч батерия от 2012 година е изминавал малко над 400км с едно зареждане, а последната версия на Model S би трябвало да изминава над 650 километра с едно зареждане.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Популярността на 5G за индивидуални потребители ще надвиши 40% до 2023 г.

На 1 май разработената от Министерството на промишлеността и информатизацията „Програма за действие за използването на 5G технологиите 2021-2023“ бе отворена за коментари. В документа се посочва, че до 2023 г. нивото на 5G технологиите в страната ще се повиши очевидно, популярността им сред индивидуалните потребители ще надвиши 40%, като […]