Xiaomi подготвя телефон с 200MP камера

NetNews

Xiaomi се радва на огромен успех през последните няколко години, а изглежда, че от компанията искат да направят всичко възможно това да се задържи и в бъдеще. Според Digital Chat Station, китайската компания работи по нов флагман за 2022 година, който ще разполага с 200MP камера.

Съдейки по това, че актуалният флагман на пазара е Mi 11 Ultra, то най-вероятно неговият наследник ще продължи с моделната серия и ще носи името Mi 12. Според запознати с плановете на марката, следващият смартфон ще използва процесор Snapdragon 888 и ще предлага още по-добро представяне спрямо настоящия модел.

Очаква се да видим изключително тънка рамка около дисплея, който най-вероятно ще бъде извит с отвор за камера в горния ляв ъгъл. Все още от Xiaomi не са потвърдили нищо от информацията, но все още е и твърде рано за марката да разкрива каквото и да е за бъдещия си смартфон.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП подкрепя растежа на малкия бизнес

Намаляване на счетоводната отчетност за микропредприятията, дребните търговци и производители, както и намаляване на административната тежест за бизнеса. Това са част от акцентите от визията на левицата за политики, насочени към развитието и растежа на малкия бизнес. Сред другите идеи в програмата на соцпартията са преференции от „Местни данъци и […]