Безжичните слушалки на Apple скоро ще могат да бъдат проследявани

NetNews

Продуктите на Apple като iPhone, iPad, Apple Watch и Mac имат вградена функция Find My, чрез която може да виждате точната локация на устройствата ако те са включени. Функцията е изключително полезна ако сте забравили къде сте си оставили нещата или пък ако са откраднати от някой, който не знае как да я изключи.

Към момента тази екстра не беше достъпна при безжичните слушалки на марката, а много от потребителите я желаеха и все още я желаят. Някои дори използват представените скоро AirTags, за да са сигурни, че знаят къде са оставили своите слушалки.

Tова скоро ще се промени или поне така смятат от 9to5Mac, откъдето идва информацията, че Apple се готви да направи функцията достъпна и за цялата си серия AirPods. Подобно на AirTags, слушалките ще разчитат на Bluetooth сигнал, който ще алармира собственика им в момента в който те се свържат с някое устройство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Ямблско започват масирани проверки за спазване на противоепидемичните мерки

От следващата седмица в Ямболска област започват масирани проверки за спазване на противоепидемичните мерки най-вече в закритите обекти, нощните заведения и транспортните коридори (основни пътни трасета като АМ „Тракия“ и Международен път 1-7). Това стана ясно след състоялата се работна среща в областна администрация, в която участваха също и представители на общините, РЗИ, ОД на МВР и Областна дирекция по безопасност на храните.