Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

NetNews

Новооснована германска компания с името Milivie анонсира своя първи продукт на базата на класически Volkswagen Beetle. Възродената икона ще бъде произведена в лимитирана серия от която ще бъдат направени едва 22 броя. Те символизират производството на 22 милиона броя от оригиналния Volkswagen Beetle. Всяка от колите ще бъде с начална цена от 570 хиляди евро.

Milivile 1, както ще бъде името на реставрирания Volkswagen Beetle не се различава особено на визия от оригиналната „костенурка“ освен, че светлините са с LED технология и с различна форма. Всички емблеми на Volkswagen са заменени от такива на Milivie. Двигателят е 2.28-литров боксер с въздушно охлаждане и двойни карбуратори. Трансмисията е автоматична с 4 предавки и задвижва задните гуми.

Интериорът е изцяло реновиран с нови технологии, включително два 12.3-инчови екрана с инфотеймънт система. Освен кожени елементи, там могат да бъдат открити и дървени и карбонови апликации. Четирите седалки са индивидуални, като част от елементите са заимствани от Porsche 911.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Настимир Ананиев: ДПС се почувстваха гневни и безсилни

„Безсилието и гневът пораждат агресия. Вчера ДПС се почувстваха гневни и безсилни. Те искаха вотът на недоверие да бъде гласуван уикенда“, каза в „Лице в лице“ по бТВ депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев. В парламента днес се стигна до сблъсък между него и депутата от ДПС Хамид Хамид. „Хамид […]