Pixel 8 Pro получи най-очакваната си функция

NetNews

При премиерата на Pixel 8 Pro на Google, една от най-интересните функции с които смартфонът разполагаше бе измерването на температура. Тогава от Google заявиха, че всеки от смартфоните ще разполага с нужни хардуер, но софтуерната част все още е в процес на разработка и функцията ще бъде налична на по-късен етап.

Сега от компанията са готови с всичко и получиха разрешение от американските власти, за да пуснат своето приложение Thermometer. Потребителите на Pixel 8 Pro могат да сканират тяло със смартфона си, за да измерят телесната си температура и да запишат данните в смартфона при нужда, за да следят още по-подробно своето здраве.

Макар да е интересна на първо четене, функцията вероятно няма да успее да се наложи на пазара на смартфони. Интересно ще бъде да видим дали тя ще се трансформира и ще намери място в бъдещи аксесоари като смарт часовници и други подобни.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин е виновен за смъртта на всички на борда на Ил-76, включително руските пилоти

Владимир Путин е виновен за смъртта на всички на борда на Ил-76, включително руските пилоти. Това написа в X съветникът към украинското вътрешно министерство Антон Геращенко. Путин директно обвини Украйна за свалянето на самолета Ил-76. Не са направени официални заключения от професионалисти, не са допуснати международни експерти на мястото на […]